• Forside
  • Yoga
  • Sports Yoga Hjul Pilates Cirkel Yoga Roller For Smerter I Ryggen, Strækker Sig Og Forbedre Din Yogastillinger Forbedring Af Fleksibilitet

10

Yoga

Sports Yoga Hjul Pilates Cirkel Yoga Roller For Smerter I Ryggen, Strækker Sig Og Forbedre Din Yogastillinger Forbedring Af Fleksibilitet

kr247.71 kr123.86

Tags: tilbage roller, tilbage rulle hjul, foam roller, ring yoga, baghjulet, pilates halv cirkel, hjul yoga, tilbage yoga, ryg pude fitness, pilates runde.


  • SKU: w25631

Bestsellere

Beskrivelse

❤Høj kvalitet og miljøbeskyttelse: Vores yoga hjul er lavet af miljøvenlige TPE, ikke er ringere end PVC, holdbart, stabilt, sikkert, smagløs og komfortable.ABS indre kerne, er meget stærk, med en maksimal bæreevne på 220 pounds.

❤Super behagelig: yoga indlæg roller er bedre i kvalitet og tykkelse end de fleste produkter.Det har den tykkeste polstring, der kan beskytte dine håndflader, fødder og ryg under træningen, hvilket giver en behagelig og sikker oplevelse.

❤Lys og bærbare: størrelsen af yoga roller er omkring 13 cm x 5 cm, og den vejer kun 3 kg.Det er meget passende for dig at bære til fitness, Yoga Studio eller hvor som helst du praktiserer yoga.Vores yoga hjul er perfekte til alle typer af yoga.Vi er 100% sikker på, at du vil elske det!

❤Sved modstand, Fordi der er ingen sved og snavs, og takket være dens fremragende 6mm pad, du kan bruge yoga hjul under hver yoga træning!På grund af sin sved modstand, din yoga hjul vil ikke beholde dem, der er ubehagelig lugt.

❤Muskel beroligende: Brug yoga hjul til sikkert at lindre rygsmerter forårsaget af langvarig siddende.Massage og strække de stramme muskler i den øverste og nederste del af ryggen, herunder rygsøjlen.Og bruge hjul til at strække arme og ben.Lindre al den stress og smerte i kroppen.

Yoga hjul Yoga hjul rulle til rygsmerter og stretching

Yoga hjulet er designet til at hjælpe dig med at forbedre balance og fleksibilitet, udfordre dig selv, opnå mere, og gøre dem perfekte.

Yoga hjul bruger materialer af høj kvalitet og et svært billede at hjælpe dig til en sikker strække dine hofter, mave, bryst og ryg.På samme tid, de hjul, der kan massere din ryg.Det er det perfekte supplement til yoga praksis, fordi det vil mestrer back-end, og den hånd, ramme hurtigere i en perfekt form.

Både engros og direkte forsendelse er velkomne.

For direkte forsendelse, kan vi sende varerne til dine kunder

Før du køber, skal du læse denne artikel grundigt for at undgå misforståelser og hjælpe os med at vokse sammen.

1. Vi kan sikre, at vores produkter er blevet grundigt kontrolleret inden forsendelsen.

2. Hvis du er en tvingende nødvendig konto, hvis du ikke kan vente tålmodigt på, at den luft mail package of China Post, kan du vælge ekspreslevering metode.Hvis du vælger Kina Post Air Mail, men det bruges, når transport er forsinket.Vær venlig ikke at acceptere eventuelle refusioner eller konflikter, men vi ville elske at hjælpe dig med at udvide din ordre behandling tid.

3. Du kan bruge alle de produkter, efter betaling.Normalt, vi vil give dit tracking nummer inden for 24 timer og sender din pakke inden for 48 timer.Efter pakken er sendt, kan det ikke kontrolleres af os.Stærkt afhængig af den internationale transport, vi håber, at du kan forstå og vente tålmodigt.Hvis der er nogen forsinkelse, vil vi gøre vores bedste for at hjælpe dig, og lad os det vide.

4. Hvis dit køb beskyttelse tiden løber ud, så kontakt os, vi kan hjælpe dig med at udvide beskyttelsen tid.

Om feedback

Vi opretholder høje standarder for kvalitet og stræber efter 100% kundetilfredshed.Feedback er meget vigtig.Vi opfordre dig til at kontakte os med det samme, før du giver os, neutral eller negativ feedback, så vi kan løse problemet på tilfredsstillende vis.

Yderligere oplysninger

  • Størrelse: 33*13CM
  • farve: Multi-farve
  • Model-Nummer: Yoga Hjul
  • Egenskaber: Yoga Uddannelse
  • Målgruppe: Ms.
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Funktion: Talje & Mave Øvelse, Pilates Sport
  • Relevante Situationer: Fitness, Familie, Udendørs
  • Kategori: Yoga
  • Maksimal Belastning: 100 kg

Anmeldelser (0)

Tilføj en anmeldelse af varen

12345

kr27.66 kr22.68

Tøj Sy & Stof

3x6cm 10stk masse Håndværk Harpiks Metal Ballet danse pige Knapper Flatback Bryllup Udsmykning Smykker Håndværk

Beskrivelse Farve: som billede Størrelse:3x6cm Antal:10stk Lave Dine Egne Håndværk .i tøj dekorative knapper, hår klip,tasker, tilbehør og DIY Telefonen sag dekoration, nyd dig selv,nyd livet........... Forsendelse Vi kun leveres til bekræftet adresse fastsat af Escrow.Før du betaler, skal du sørge for din

kr56.01 kr53.21

Indvendigt Tilbehør

Sansour Mobiltelefon Holder Bil, Non-slip Dash Mat Telefon Vugge Silikone Dashboard Pad Telefon Holder med Multi-funktionel Oplader

Funktioner: 1. Bilen Mount Kit giver mulighed for sikker fastgørelse til alle mobile enheder 2. Kan fastgøres til ethvert køretøj dashboard med 360° visning vinkler 3. Magnetisk Telefon-Stik har en stærk neodym-magnet og silicium center til at give et stærkt greb og glat glider 4. De neodym-magnet, der er sikkert

Tilmeld Dig Vores Nyhedsbrev