• Forside
  • Negle Art & Værktøjer
  • KADS Forskellige Typer 2pcs/Set Keramiske/Rustfrit Stål Søm Boret For Manicure og Pedicure Nail Bore Maskine Værktøj

10

Negle Art & Værktøjer

KADS Forskellige Typer 2pcs/Set Keramiske/Rustfrit Stål Søm Boret For Manicure og Pedicure Nail Bore Maskine Værktøj

kr44.42 kr31.09

Tags: folie negle bore, ceratosaurus, robinia, negle dril bits, diamant negle bore bits sæt, pana negle bore, robinia pseudoacacia, Spiralbor, søm øvelser bits sæt, sten negle bits.


  • SKU: w18035

Bestsellere

Beskrivelse

Det er fantastisk for alle typer af søm arbejde fra sculpting, polering, til polering.Praktisk brug og lette vægt .Kompakt og let at opbevare eller tage med dig.Fantastisk til en salon eller brug i hjemmet!Beskrivelse: Dette produkt er en professionel nail art boret for nail art maskine.Funktioner: Omforme dine negle Intersectant striber af borehovedet kan hjælpe dig med polske og omforme dine negle.Fjern de døde hudceller, Lille størrelse og cuspidal design gør det nemmere at fjerne den døde hud i nærheden af dine negle.Det kan også bruges til at removel døde hud for fingernegle og tånegle.Keramik og rustfrit stål er lavet af keramik og rustfrit stål, ikke let at rust.Mange bruger Kan også bruges til at tørre væk nail gel.Opbevaringsboks er forudsat, lettere at opbevare.Specifikationer: Materiale: Keramik & Rustfrit Stål Farve Smule Hoved: Hvid Størrelse:Blå:Medium / Grøn:Groft / Rød:Fine Vare: Søm Sygepleje Af Pakke-Listen: 2 stk/sæt Nail Art Drill Bit (12 Valg) Produkt Fordele

>> Højere Hårdhed

Lavet af høj kvalitet zirconium-keramik, højere temperaturer og højere slidstyrke , gør de bits, der er længere levetid på værktøjet.I mellemtiden, har det bedre polske ydeevne end metal bits.

>> Fremragende Varmeafledning

Højere effektivitet varmeafgivelse, end metal, så de bits, der vil ikke være brændende varm i lang tid brug.

>> Let At Rengøre og Desinficere

Vask boret gennem rene vand direkte, end du kan simpelthen desinficere smule gennem lægemidler alkohol.Det er så praktisk, effektiv og tidsbesparende for din manicure.

>> Store Antibakteriel Funktion

I produktionsprocessen, vi tilføje uorganiske antibakteriel agent, således at overfladen af keramisk har antibakteriel effekt.Det kan til stadighed hæmmer og dræber bakterier og andre mikroorganismer.

>> Modstand af syre, alkali

Keramiske består af silikat, som er stabile kemiske egenskaber.Så vores boret kan modstå syre, alkali og andre ætsende materiale.

>> Bedste Universalitet

Velegnet til manicure, pedicure, dental brug osv.

12 Forskellige Sæt Negle Bore Bits

Yderligere oplysninger

  • oprindelsessted: Zhejiang, Kina (Hovedlandet)
  • keramiske cutter: Bor manicure
  • keramiske negle bore: Keramiske boret
  • Kategori: negle bore bits
  • Produkt navn: Negle Boret
  • Materiale: Keramik
  • Model-Nummer: nail art boremaskine
  • Produktet Enhed: S
  • Mærke: KADS
  • Størrelse: Coarse/Medium/Fine

Anmeldelser (1)

Tilføj en anmeldelse af varen

12345

kr31.09 kr28.29

rabat

RunVape 5pcs/max eGO ALT-i-en Cubis BF Spoler SS316 Forstøver Hoved Spole 0.5 ohm 0.6 ohm Kasseformet Beholder Kerne

Beskrivelse Det er anvendt til at forstøver til at gå med, ikke kun TEMP SS-tilstand, VW tilstand, VT tilstand, men også TCR-tilstand. BFSS316 0.5 ohm/0.6 ohm/1.0 ohm BF Rustfrit Stål 316 Atomizer Hoveder for Temperatur Kontrol eller Variabel Watt Mode BF Clapton 1.5 ohm Clapton wire tilbyder overflade,

kr27.97 kr14.27

rabat

3 in1 Have Plante Blomster Jordens PH Tester Planter Vækst Fugt, Lys Intensitet Meter Instrument Test Værktøj

Funktion: *1. To 20cm sonder og en lys sensor, der anvendes til at teste den fugtighed, PH-værdi og lys niveau. *2. Ingen batterier eller elektricitet, der er behov for, bare sæt sonden i jorden omkring 2-4 cm, skifte kontakten til test.Vent derefter, til markøren for at stoppe med at svinge til at få en stabil læsning, hvis

Tilmeld Dig Vores Nyhedsbrev