• Forside
  • Smykke Sæt & Mere
  • Real Mink Fur Nøglering Taske Pompom Taske Charme Nøglering Luksus Bil, Smykker, Vedhæng Pels Nøglering

10

Smykke Sæt & Mere

Real Mink Fur Nøglering Taske Pompom Taske Charme Nøglering Luksus Bil, Smykker, Vedhæng Pels Nøglering

kr97.19 kr60.25

Tags: fur real pompom, bolden bære, nøglering pompon, taske charme luksus, golden state nøglering, vw nøglering træ, panda rhinestone nøglering, hair pompom, kæden nøgle, taske charme.


  • SKU: w12392

Bestsellere

Beskrivelse

Real Mink Fur Nøglering Taske Pompom Taske Charme Nøglering Luksus Bil Vedhæng Smykker

Denne butik støtte en generation af fedt og grænseoverskridende udelukkende for,og de afledte generation af fedt, service, etc.

Støtte enkelt og blandet lille mængde engros

Blandet parti fuld af 100 yuan,den nuværende shop produkter, populære mange stilarter,parret med en roman,rige farver,kunderne kan selv første stil og farve.

Kunder til butikken for det valgte produkt vil være et godt nummer, efter den rækkefølge betaling(såsom oplysninger om produktet, har spørgsmål, kan du kontakte online service)

Efter betaling, vil vi følge kunderne til at tage de nedenstående liste for at vælge(picking proces i tilfælde af at et produkt på lager kundeservice vil kontakte kunden,konsultere kunden en erstatning eller et enkelt produkt refusion)

Varer til ind efter forsegling er fuldført,i henhold til kundens angivne adresse levering. Spot generelt sendte samme dag,lavet på bestilling, og antallet af alternativ levering periode(i tilfælde af ferie,aktiviteter og andre særlige omstændigheder særskilt forhandling)

Efter afsendelse vil fylde i den rigtige logistik enkelt nummer,for at gøre det lettere for kunderne at kontrollere tilstanden af varerne.

Kunden modtager varen,bedes du kontrollere varen.

Vores standard Express er Zhongtong Hurtig,som det er nødvendigt at sende SF Hurtig eller Logistik, bedes du kontakte vores kunde service,produkt citat ikke omfatter porto,skatter og afgifter(disse to afgifter i henhold til antallet af kundens behov, og kunden meddelelse betales seperat)køb produkter, der er spot salg,du kan være sikker på at bestille,alle slags mere,det daglige forsendelser er store,individuelle varer, der sælges kort er ikke rettidig hylder, der er forårsaget af udsolgt situation,bedes forstå,vi vil via telefon eller wangwang besked med din kontaktperson behandling.

Vores kunder modtager produkter, hvis der er sendt en forkert varer,sende den forkerte farve,kvalitet problem, bedes du rettidig kontakt Kundeservice Behandling,opbevare produktet betaling 7 dage udskiftning,ikke-kvalitet problemer med fragt af købere bære,merchandise, returneres ikke påvirke den sekundære salg.

Produkt billeder er taget i form,på grund af lyset og vise et andet kan være med den fysiske tilstedeværelse af farve,den slags problemer hører ikke til kvaliteten problemet,den endelige farve, bedes du at modtage den slags sejre,produkt opdatere eller forbedre deres materielle kvalitet,en del af de produkter, tilbehør vil have en lille ændres uden yderligere varsel.

Shop produkter pris til dag afregningspris forrang,produkt, pris i henhold til råstof stige af vognen,uden varsel.

Såsom indbetaling efter lang tid ingen logistik, opdatering,klar kontakte Kundeservice Behandling,så som at undgå at falde ulykke. Kunden har fået varen efter at bekræfte modtagelsen,at transaktionen er gennemført.

Kunden modtog varen efter 3 dage kerne til det færdige produkt nummer og farve og kvalitet,spørgsmål rettidig kontakte dig i fremtiden kundeservice feedback er behandlet,ankomst-3 dage uden indsigelse,vil blive behandlet som transaktionen er gennemført,den subjektive utilfredshed,fantasi, hvad er grunden til,ingen egentlige problemer med kvaliteten vende tilbage,og levering er købers regning.

Før forsendelse vil vi omhyggeligt ind,hvis transporten skade til kurer for at rejse et krav.

Yderligere oplysninger

  • Metal-Farve: SØLV
  • Stil: Trendy
  • Materiale: Rhinestone
  • Kompatibilitet: Alle Kompatibel
  • Model-Nummer: 1107
  • Funktion: Fitness Tracker
  • Køn: KVINDER
  • Metaller Type: zink Legering
  • Form\mønster: Dyr

Anmeldelser (5)

Tilføj en anmeldelse af varen

12345

Tilmeld Dig Vores Nyhedsbrev