10

Kvinders Intimates

Annzley Burlesque Korset Kostumer Vintage Blonder Overbust Korset For Kvinder

kr579.28

Tags: korsett, heldragt, jumpsuit, for sex, satin snor corset, corset hvid, corset victoriano, nederdel burlesque korset, mænd korsetter, stor sexet bustier, croset top, corset sexi.


  • SKU: w12243

Bestsellere

Beskrivelse

Måling

En af de vigtigste målinger er Taljen Måling.Her er hvordan for at gøre dine målinger.

Talje: mål omkring din naturlige talje, som er den mindste del.

Underbust: mål omkring den underbust

Hofter: Mål rundt omkring den bredeste del af din hofte.

Størrelse

Efter at måle den rigtige måling, henvises til nedenstående tabel og vælge den rigtige størrelse.

For eksempel: En person, hvis naturlige talje måling er 30 cm,derefter henvise til nedenstående tabel,skal du vælge den corset størrelse L.

Eller hvis du er i tvivl om, hvilken størrelse du skal vælge,kan du efterlade os dine målinger

og vi vil hjælpe dig med at vælge den rigtige størrelse.

Annzley Corset Slankende Effekt:

Nedenstående billeder er ægte billeder af vores model.Kontrasten billeder af Annzley Corset slankende effekt.Den model, der ligger blot 5 måneder efter graviditet, og venstre billeder er uden Mærke Annzley af høj kvalitet, fuldt stål udbenet corset, de rigtige billeder er med vores top kvalitet autentisk stål udbenet korsetter.Slank 12 cm straks, den stramme snøring og slankende virkning er meget stor!

Annzley Corset PK Almindelige Corset

Annzley korsetter er helt reel autentisk stål udbenet talje uddannelse korsetter.

Den første åbenlyse forskel er vægten.Den rigtige korsetter funktion stål knogler, (stål spiraler og hårdt fladskærms stål, med tung stål busks), der med den form for korset hjælp, støtte og forme kroppen.Den fælles korsetter har fine plast udbening, så tøjet er meget lys.Problemet med plast-forstærkning er det ikke understøtter forme på alle, og værre kan bøje ude af form.I modsætning, en rigtig corset vil forme din figur over tid og vil sætte endnu større talje reduktion og trimning.

Andet stof forskel.Annzley korsetter brug af høj kvalitet satin, brokade, silke, PU, i ægte læder og andre materialer til de ydre lag, og i det mindste lavet af to lag.Tre lag stof er også tilgængelige for ekstra komfort og en stram snøring.På samme tid, vi garanterer 100% tyk bomuld til foret indeni.I modsætning til almindelige korsetter er normalt et lag, og tynd eller endda ingen foring.

For det tredje, håndværk.Vi har specialiseret os i at lave stål udbenet korsetter for næsten 8 år, og vi har en meget dygtig arbejdstagere, syning af korsetter er præcise og perfekte.På synet af vores korsetter, vil du blive dybt imponeret af vores gode håndværk.

Sidste, vi bruger vores brand af høj kvalitet og avancerede velvet pakke for hver corset du bestiller.Korsettet er godt pakket til forsendelse.

Vi forsøger altid vores bedste for at gøre hver corset perfekt til vores værdsatte kunder.

Politik:

Kundens tilfredshed er vores højeste prioritet!Vi håber at løse eventuelle spørgsmål ved kommunikation, og vi er her for at besvare alle dine spørgsmål.

Hvis du har brug for at returnere eller ombytte din vare med en rimelig årsager, kan du bedes kontakte os, før du sender varen tilbage.Varen skal være i original emballage og ingen slidte, parfume eller ændres.Køber er ansvarlig for alle returnere eller bytte fragt.

Hvis du har brug for hjælp eller har spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte os.Vi vil gøre vores bedste for at tilfredsstille dig.

Bemærk:

Da computerskærme har kromatisk aberration, især mellem CRT skærm og LCD-skærm, kan vi ikke 100% garantere, at farven af vores produkter vil være nøjagtig den samme med de billeder, du så.

Sælger er ikke ansvarlig for eventuelle skatter eller toldafgifter, der er indsamlet af kurer på vegne af told i dit hjemland, hvis nogen.Dette er IKKE porto.Vi har betalt alle porto før forsendelse.

Kontakt & Tilfredshed:

Vi svarer på beskeder inden for 24 timer (undtagen weekender og helligdage).

Tøv ikke med at kontakte os, hvis du har nogen spørgsmål til enhver tid.

Hvis du har kontaktet os og ikke modtager et svar inden for 24 timer (undtagen weekenderne og på helligdage), er det ganske sandsynligt, at vi ikke modtager din besked eller e-mail.Dette sker lejlighedsvis.Bedes du kontakte os via www.laegehanne.dk besked igen.

Som vi kører www.laegehanne.dk erhvervslivet, kan enhver af dine åbnet tilfælde, tvister eller feedbacks vil skade vores www.laegehanne.dk kredit.Hvis du har nogen spørgsmål eller en forespørgsel, er du velkommen til at kontakte os snarere end direkte åbne for alle tilfælde, heller ikke efterlade nogen neutral/negativ feedback.Du er også velkommen til at kontakte os for flere løsninger.Vi vil gerne tilbyde hjælp så langt som vi kan.Vi værdsætter hver kunde og garanti for tilfredshed.

Yderligere oplysninger

  • Model-Nummer: C018020
  • Produkt Type: Rent Håndlavet,Fremragende Forarbejdning
  • Sjofelt Billede: No
  • Mærke: Annzley
  • Seksuelt Suggestive: No
  • Element Type: Bustiers & Korsetter
  • Mønster Type: Solid
  • Dekoration: Blonder
  • Sammensætning: Satin og Bomuld
  • Skræddersyet service: Tilgængelig,Bedes Du Kontakte Os
  • Materiale: Fuldt Ægte Stål Bonings Hele
  • Køn: KVINDER
  • Supply Type: Factory Outlet, Detail & Wholesale
  • Talje Training Effect & Hvordan til at Bære: Slankning Taljen 3-6 Cm, Som Nedenstående Video
  • Funktion: Talje Uddannelse,Vægt Tab,Stram snøring,Slankende
  • Stil: hverdagen
  • Længde: around 37cm in front busk,,back 35.5cm, 40cm at cup top

Anmeldelser (0)

Tilføj en anmeldelse af varen

12345

kr76.76 kr59.87

rabat

Skumsprayer Have vandslangen Skum Dyse Sæbe Dispenser-Pistol for Bil Vask Kæledyr Brusebad Planter, Vanding

Dette skum sprøjte pistol er en interessant og nem betjening værktøj til at vaske din bil.Hjælp med din haveslange, skum pistol vil skabe rigelige skum, som hjælper med at fjerne snavs, kan du gendanne dine smukke kærlighed bil. Funktioner: Flere stråletyper, opfylde dine forskellige behov, kan du vælge passende mønster

kr80.93 kr49.34

rabat

HIRBGOD Mærke Lilla Kvinder Arm Sleeve Cykling Dække Mænd Lycra Sport Cykel Arm Warmers UV-Beskyttelse Cykel Tilbehør,XT109

Velkommen til HIRBGOD Cykling Bemærk: Bemærk, at 1~3 cm forskel på grund af manuel måling.Hvis du ikke kan bekræfte den størrelse, du bærer, er du velkommen til undersøgelse for os, før du betaler.HIRBGOD Mærke Lilla Kvinder Arm Sleeve Cykling Dække Mænd Lycra Sport Cykel Arm Warmers UV-Beskyttelse Cykel Tilbehør,XT109 Vigtigste

Tilmeld Dig Vores Nyhedsbrev