• Forside
  • Tøj Sy & Stof
  • Brugerdefinerede Jern På Tøj, Broderede Badges Til Rygsæk Tilpasset Vævede Etiketter Til Tøj Patches Med Lim På Bagsiden Stof Tag

10

Tøj Sy & Stof

Brugerdefinerede Jern På Tøj, Broderede Badges Til Rygsæk Tilpasset Vævede Etiketter Til Tøj Patches Med Lim På Bagsiden Stof Tag

kr616.79 kr542.78

Tags: main etiket tøj, tilpas vævede etiketter, custom label stof, taske bageri, tilpassede garanti label, blomster label, broderet programrettelser pcman, handmad label, mærke, brugerdefineret etiket læder.


  • SKU: w10373

Bestsellere

Beskrivelse

Skræddersyet beklædning label/tøj mærke/vævet label factory

ønsker du have en god shopping tur

[Navn]: Brugerdefinerede tøj, broderede badges til rygsæk tilpasset tøj etiketter til vævet patches med lim på bagsiden stof tags

[Size]: Enhver størrelse/i Henhold til dine krav,bredde omfanget af etiketter er 0.6-5cm i Hæklet kant teknologi, og den bredde omfanget af de etiketter, der er 0.6-40cm til Brænding af edge-teknologi.

[Logo]: Tilpasset i henhold til dine krav,der Ikke er krænkende!Du kan levere design illustrationer af vævede etiketter, eller vi gratis designe dem, så du kan bekræfte dem.Prøven billeder af vævet etiket i salan butik er blot en henvisning, ingen plet!

[Pris]: prisen viste i salan store er kun til reference.Vi vil give den angivne pris til dig i henhold til dine vævet etiket størrelse/mængde af farver/kvalitetskrav/antallet af ordrer og så videre.Så du skal ikke bekymre dig, vil vi give dig den bedste pris og nogle gratis prøver, du har brug for.

[Prøve time]: I generelt,3-4 dage.

[Leveringstid]: I generelt,5-8 dage.

[Farve]: Tilpasset i henhold til dine krav, hvis du har høje krav til farve, pls bekræfte de gratis prøver, så kan vi arrangere produktionen opgave.Hvis du ikke er, vil vi vare dem i henhold til design og kunst.

[Materiale]: 1 - Damask: Damask kan væve fine detaljer, og det er blødt og luksuriøst, de fleste fælles mærke i markedet.

2-Satin: Blød, silkeblød og skinnende, men det betyder ikke at flette oplysninger, også har mindre farve valg.

3-Taft: for det Meste bruges til pleje af etiketter, billig i pris, men har en meget begrænset baggrundsfarve.Ikke godt for detaljer, men små bogstaver er ok!

Noter: Vi gør alle slags vævede etiketter, vævede bånd, pleje etiketter, størrelsen af etiketter, hvis du er interesseret i nogen, men på grund af, at disse er PERSONLIGE SKRÆDDER, pls, skal du kontakte os først via e-mail eller trade manager, pls ikke bekræfte ordren hurtigt.tak for din bedes forståelse!

Betaling

1.Kan vi acceptere, T/T, og Western Union og Penge For, den bedste måde er direkte online betaling, kan du vælge ved dig selv.Hvis du håber, at andre betalingsbetingelser, lad os venligst vide, før du når du bestiller.

2.Fuld betaling skal ske senest 7 dage efter at placere din ordre, eller ordren vil blive ugyldige eller annulleres af systemet

3.Sørg for, at du har afsluttet alle de detaljerede oplysninger, som kontakt person, adresse, postnummer og telefonnummer, når du udfylder din købers oplysninger.

Forsendelse

1.Vi vil sende varer inden for 5 arbejdsdage, efter at den fulde betaling er blevet bekræftet.Hvis betaling ikke er tilgængelig, vil din ordre automatisk blive lukket.

2.Forsendelse med China Post, luftpost, for mindre end 2 KG varer, generelt vil det tage 5-15 arbejdsdage.Hvis du har brug for varen meget hurtigt, så kontakt os for hurtig forsendelse, vil vi beregne den bedste hurtig forsendelse omkostninger for dig.Hurtig levering tager omkring 3-7 dage til at ankomme.

3.Hvis du ikke har fået det inden for shipping tid, bedes du venligst ikke tøve med at kontakte os.Vi vil tjekke den til dig med post office og skikke.Fordi nogle gange vil det være forsinket for trafik eller fly papirstop.Du må ikke klage til os.Vi vil tage ansvar for at sende eller refusion for eventuelle tabt element.

Feedback

1.Købers tidlig bekræftelse vil blive meget værdsat, efter at have modtaget de varer, bedes du give os fem stjerner, hvis du er tilfreds med os.

2.Da din feedback er meget vigtigt for vores virksomheds udvikling, vi oprigtigt opfordre dig til at lade positiv feedback til os, hvis du er tilfreds med vores produkt og service.Det vil kun tage dig 1 minut, men dette 1 munite er yderst vigtig betydning for os.

3.Du skal kontakte os, før du klager, eller efterlader nogen negativ eller neutral feedback.Vi vil arbejde med dig for at løse eventuelle problemer.Tak for din så bedes forståelse!

Tilbagebetaling & Service

1.Alle varer kontrolleres inden afsendelse, så hvis du ikke er tilfreds med de køb, kan du bytte varen i en uge, og du skal kontakte os med i 3 dage fra modtagelsen af dit køb.

2.Fragt-og ekspeditionsgebyr ikke refunderes, og kunden skal være ansvarlig for alle afgifter i forbindelse med returnering og reshipping.

3.Alle retur punkter skal være i sin oprindelige betingelser, herunder kasse og tilbehør.Menneskelige årsager mangler ikke er garanteret, sådan er ødelagt, ridset, og så videre.

4.For nogen varer, bedes du sende via EMS eller din lokale post, når du sender tilbage.

Yderligere oplysninger

  • Funktion: Øko-Venligt
  • Technics: Broderet
  • Bruger: Tøjet
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Produkt Type: Tøjet
  • Type Engroshandel: Ja(>50 Stk.)
  • Mærke: drtree
  • Sæt Type: Ja
  • Model-Nummer: FL038
  • Label Type: Vigtigste Lables
  • Materiale: Klud

Anmeldelser (1)

Tilføj en anmeldelse af varen

12345

  • Rchernyshov

    I recommend very good product what I get as in photography I recommend this store Thanks

kr31.09 kr28.29

rabat

RunVape 5pcs/max eGO ALT-i-en Cubis BF Spoler SS316 Forstøver Hoved Spole 0.5 ohm 0.6 ohm Kasseformet Beholder Kerne

Beskrivelse Det er anvendt til at forstøver til at gå med, ikke kun TEMP SS-tilstand, VW tilstand, VT tilstand, men også TCR-tilstand. BFSS316 0.5 ohm/0.6 ohm/1.0 ohm BF Rustfrit Stål 316 Atomizer Hoveder for Temperatur Kontrol eller Variabel Watt Mode BF Clapton 1.5 ohm Clapton wire tilbyder overflade,

Tilmeld Dig Vores Nyhedsbrev